Galatasaray, Harry Kewell ve Fernando Meira bombalarını patlattıktan sonra şimdi de kaleci transferi için harekete geçti.
Sarı-Kırmızılı kulübün transfer komitesi, Valencia’nın ekonomik kriz yüzünden satmayı düşündüğü Timo Hildebrand ve Meksika’nın CF America takımının file bekçisi Guillermo Ochoa’dan birini renklerine bağlamak için temaslara başladı.
OCHOA’NIN TALİBİ ÇOK
ANCAK Hildebrand’ın yaklaşık 8 milyon euro’luk bonservis bedeli Galatasaray’ı düşündürürken, Ochoa’nın maliyetinin 4 buçuk milyon euro olduğu belirlendi. Sarı-Kırmızılılar’ın Meksikalı file bekçisini kulübüyle sezon sonunda mukavelesi biteceğinden dolayı bu fiyatı aşağı çekmek için uğraştığı ifade edildi. 1985 doğumlu ve 1.83 boyundaki Ochoa için İtalyan ve İspanyol kulüplerinin de devrede olduğu bildirildi.
SKİBBE TİMO’YU İSTEDİ
AYKUT ve Orkun’un geçen sezon ortaya koyduğu performanstan fazla memnun kalmayan Galatasaray, Valencia’nın ünlü kalecisi Timo Hildebrand ile bonservis bedelinin yüksek olmasına rağmen özellikle ilgileniyor. Çünkü Teknik Direktör Michael Skibbe yöneticilerden, Alman kalecinin alınmasını özellikle istedi. Öte yandan geçen sezon Stuttgart’tan Valencia’ya geçen ancak İspanyol ekipte yapılan eleştiriler nedeniyle mutsuz olan ünlü kalecinin, “Yetkilerim menajerimde. O ne derse o olur” diyerek Cimbom’a açık kapı bıraktığı öğrenildi.