|    AVUSTURYA'DA YILIN FUTBOLCUSU ÜMİT KORKMAZ    |    MEVLÜT-SEMİH BAŞLAYACAĞIZ    |    "TÜRKİYE FAVORİ"    |    BAYAN BOKSÖRLERDEN 3 FİNAL    |    KONYASPOR TAHKİME GİDİYOR    |    BOLT BRÜKSEL'DE DE ESTİ    |    TFF 2. LİG'DE HAFTANIN HAKEMLERİ    |    KAYSERİ'DE İSTİFALAR KABUL EDİLDİ    |    BEŞİKTAŞ BOBO İÇİN KAPALI!    |    ISAAC'E CEZA KAPIDA    |    ELVAN TAVŞAN OLMAYI REDDETTİ!    |    PORTO'DA ORUÇ PROBLEMİ    |    BU YARIŞ KAÇMAZ    |    ALEX'DEN ŞOK KARAR!    |    HASAN AKKUŞ TEKRAR ADAY    |

"ŞAMPİYONLUĞU KAFAYA KOYDUK"

Türk Telekom da tek bir ses yükseliyor, “Şampiyonluğu kafamıza koyduk.”
Yazdır Tavsiye Et Haberleri Favorilerime Ekle

Beko Basketbol Ligi Play-off çeyrek final serisi ilk maçında sahasında Galatasaray Cafe Crown'ı 78-71 mağlup eden Türk Telekom da tek bir ses yükseliyor, “Şampiyonluğu kafamıza koyduk.”

Galatasaray Cafe Crown karşısında son periyoduna 15 sayı farkla girmelerine rağmen bitime 3 dakika kala skorun 69-69’a gelmesinin nasıl bir rakiple eşleştiklerinin en güzel göstergesi olduğunu ifade eden Şube Genel Menajeri İrfan Yücesoy, “Fakat biz de kaliteli bir kadroya sahibiz ve her türlü zorluğun altından kalkacak güçteyiz” dedi. Yücesoy, ikinci karşılaşmanın çok daha zor geçeceğini ama İstanbul’a 2-0’lık bir avantajla gidebilmek için tüm güçlerinle savaşacaklarını söyledi.

Antrenör ise Ercüment Sunter, bu tip serilerde ilk maçların çok önemli olduğunun altını çizerek, "Galatasaray Cafe Crown çok iyi bir takım. Serinin ilk maçını mutlak kazanmalıydık. İlk maçlar çok önemlidir. Farkı açtıktan sonra bazı hatalar yapsak da maçı kazanmasını bildik. Şampiyonluğu kafaya koyduk. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sunter ve Yücesoy, 7 Mayıs Çarşamba günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynanacak olan 2. maça Ankaralıların daha fazla ilgi göstermelerini ve sporcularını desteklemelerini istedi.

YORUMLAR ( 0 ) YORUM EKLE
  • KÖŞE YAZARLARI
  • TÜM YAZARLAR
Orhan Kılıç
Atilla Türker
Yusuf Yalkın
Doğan Ersavaş
Murat Tarhan
Nezir Önal
Uğur Yılmaz
Serdar Eler
  • ÜYELİK
Kullanıcı
Şifre
Hatırla
Üye ol | Şifre Hatırlatma
Atletizm, Basketbol, Diğer Sporlar, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Motor Sporları, Polemik, Spor Medyası, Transfer Dünyası, Voleybol, Yazarlar, Organizasyon Şeması, Firma Profili,