|    GAZİ ÜNİVERSİTESİ YARI FİNALDE    |    FRİDEL'E ASTON VİLLA İZNİ    |    AROMA BEACH VOLLEY TAM GAZ    |    UEFA: "NİHAT'IN İŞİ ZOR"    |    İŞTE OY KULLANACAK 3.LİG KULÜPLERİ    |    ESKİŞEHİR'DE 2 MİLYON YTL BEKLENTİSİ!    |    KEZMAN PARİS'E GİDİYOR    |    MTK RÖVANŞINDA CLATTENBURG    |    MİLLİLERDE ÖMER ŞOKU    |    KALE YİNE VOLKAN'A EMANET!    |    AYKUT İSYAN ETTİ    |    CAPELLO İNGİLTERE'Yİ BIRAKIYOR    |    HAMBURG REAL MADRİD'İ GERİ ÇEVİRDİ    |    DE SANCTİS'İN FİYATI AÇIKLANDI    |    HEDEF ŞAMPİYONAYA KATILMAK    |

YENİ SEZON 22 AĞUSTOS'TA BAŞLAYACAK

Yeni sezon 22 Ağustos'ta start alıp, 31 Mayıs 2009'da tamamlanacak.
Yazdır Tavsiye Et Haberleri Favorilerime Ekle

Futbol Federasyonu, gelecek sezonun programını belirledi. Federasyon geçtiğimiz yıllarda büyük tartışmalara neden olan sezon başlangıcını üç hafta ileriye çekerken, yeni sezon 31 Mayıs 2009'da tamamlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonunun 22 Ağustos Cuma günü oynanacak karşılaşmayla başlamasını kararlaştırdı. Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar uyarınca Turkcell Süper Lig 31 Mayıs 2009 tarihinde sona erecek. Turkcell Süper Lig ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonları arasında yapılacak TFF Süper Kupa Finali ise 17 Ağustos tarihinde oynanacak. Bu arada, birinci transfer dönemi 9 Haziran-1 Eylül 2008, ikinci transfer dönemi 5 Ocak-2 Şubat 2009 tarihleri arasını kapsayacak.

Yönetim Kurulu, futbolun marka değeri, prestiji ve saygınlığını korumak amacıyla, Çaykur Rizespor-Beşiktaş Turkcell Süper Lig maçı öncesi spor ahlakına aykırı ve tahrik edici açıklamaları nedeniyle Bursaspor eski yöneticisi Lemi Keskin hakkında yasal işlem yapılması için gerekli başvuruda bulunulmasını kararlaştırdı. Bu çerçevede Lemi Keskin ile ilgili olarak Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ve Türk Ceza Kanunu hükümleri çerçevesinde adli ve idari kurumlara başvuru yapılacak.
Engelliler futboluna verilen desteğin artırılarak sürdürülmesi görüşünde birleşen Yönetim Kurulu, 5-11 Mayıs 2008 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek Ampute Türkiye Futbol Şampiyonası organizasyonuna 50 bin YTL’lik katkıda bulunulmasına karar verdi.

20 Nisan 2008 Pazar günü Batman Petrolspor ile Aksarayspor arasında oynanan müsabakanın 88. dakikasında, Aksarayspor Kulübü Başkanı Yaşar Özçiftçi’nin sahaya inip yardımcı hakem Tolga Bakal’a yumruk ve tekme vurması sonrasında skor 3-2 iken hakemin tatil ettiği karşılaşma, Yönetim Kurulu tarafından 3-0 Batman Petrolspor kulübü lehine tescil edildi.

Riva Milli Takımlar Tesisleri’nin avan projeleri üzerinde görüşmelerde bulunan Yönetim Kurulu, gerekli hazırlıklar yapıldıktan ve yasal işlemler tamamlandıktan sonra ihale sürecinin başlatılması kararlaştırdı.

 

YORUMLAR ( 0 ) YORUM EKLE
  • KÖŞE YAZARLARI
  • TÜM YAZARLAR
Atilla Türker
Yusuf Yalkın
Nezir Önal
Doğan Ersavaş
Murat Tarhan
Uğur Yılmaz
Serdar Eler
Orhan Kılıç
  • ÜYELİK
Kullanıcı
Şifre
Hatırla
Üye ol | Şifre Hatırlatma