Etimesgut Medya Cup-2’de mücadele eden Bugün Gazetesi, Cihan Haber Ajansı’ı 6-0 gibi farklı yenip grup maçlarını yenilgisiz lider kapattı.
Maça Soner Gürışık, Fikri Şirin, Necdet Tunaç, Erdoğan Süzer, Yetkiner Mayda, Gökhan Kocaman ve Cemil Demirel’li kadrosu ile çıkan Bugün Gazetesi karşılaşmada uyguladığı taktik ve kaleci Soner Gürışık’ın muhteşem oyunu ile maçı kazanmayı başardı.
Karşılaşmada Bugün Gazetesi’nin gollerini Gökhan Kocaman (3), Necdet Tunaç, Erdoğan Süzer ve Yetkiner Mayda attı.
Grup birincisi olarak bir üst tura çıkan Bugün Gazetesi, bugün Milli Gazete ile karşılaşacak.
Grup maçları sona erdi.
Etimesgut Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen medya kupasında grup maçları sona erdi ve ikinci tura yükselen ekipler belli oldu. Turnuvada, TÜRKSAT takımı Medya Cup kurallarından ‘bünyesinde profesyonel ve amatör takımlardan futbol oynayan oyuncu bulundurmaması’ kuralını bozduğu gerekçesi ile kupadan ihraç edildi. Böylece İhlas Haber Ajansı takımı gurubunda ikinci olarak TÜRKSAT takımının yerine bir üst tura yükseldi.
8 grupta oynanan maçların ardından ikinci tura yükselen medya kuruluşları ve eşleşmeler şu şekilde oluştu:
"İHA-NTV, Zaman-AA, Kana A-Avrasya TV, Milliyet-SES TV, TRT-Samanyolu TV, Bugün-Milli Gazete, Kanal 7-Kanal 24, Star Gazete-CHA"