Federasyona olan borcundan dolayı 14 futbolcusunun lisansı askıya alınan Malatyaspor'da Pazartesi günü oynanacak İstanbulspor maçına çıkamama tehlikesi sürüyor.
Sezon başından beri maddi sorunlarla mücadele eden sarı kırmızılı ekipte yüzler iyice asıldı. Sarı kırmızılı ekip kendi evinde bir galibiyet alarak yeniden çıkışa geçmek ve zor günleri geride bırakmak istiyor.
İçinde bulunduğu durumun saha içi sonuçlarına yansımasıyla tarihinin en bunalımlı günlerini yaşayan Malatyaspor'da, İstanbulspor maçı hazırlıkları tamamlandı.
Nurettin Soykan Tesisleri'nde Sinan Alkış yönetiminde yapılan çalışmalarda futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Geçtiğimiz hafta oynanan Diyarbakırspor maçında sakatlanan Taner Delibaş'ın bu maçta forma giyebileceği öğrenildi. 14 futbolcunun lisans sorunun çözülmesi halinde Malatyaspor'un İnönü stadı'nda saat 13.00'de başlayacak karşılaşmaya şu kadro ile çıkması bekleniyor. "Emrah, Alper, Ahmet Yıldırım, Mehmet Budak, Ramazan, Serdar, Güngör, Mahmut, Atilla, Tayfur Emre, Taner"
Karşılaşmayı Muhammet Başkan, Serdar Diyadin ve Ali Yetim hakem üçlüsü yönetecek. 4. hakem ise Bülent Birincioğlu.
Bu arada sarı kırmızılı ekibin başına getirilen Kayyum heyeti çalışmalarını sürdürüyor. Vali Halil İbrahim Daşöz'ün eski yöneticilere alacaklarınızdan vazgeçin çağrısına cevaplar gelmeye başladı. Eski yöneticilerden İlhan Kavuk ve Mehmet Ali Cici alacaklarını bağışladı. Malatyaspor Eski Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin de alacaklarını bağışlayacağı öğrenildi. Takımın döneminde sıkıntıya düştüğü Haşim Karadağ'dan ise bu konuda henüz bir açıklama gelmedi.